Storstadens Entreprenad AB

Styrelseordförande till Storstadens Entreprenad AB

Om Företaget

Storstadens Entreprenad är en totalleverantör inom bygg, anläggning och fastighetsrelaterade tjänster.

Storstadens Entreprenad är ett välmående företag, är certifierade enligt BKMA, innehar kollektivavtal och har välutbildad, kompetent och engagerad personal. De globala målen för hållbar utveckling är en hörnsten i företagets arbetssätt.

Storstadens Entreprenad utför uppdrag åt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar där vi tar hand och säkerställer hela processen. Företaget är en unik leverantör för branschen och levererar alltid kvalitativa entreprenader på ett personligt, engagerat och ödmjukt sätt.

Storstadens-logga

Ansvar

Storstadens är ett privatägt bolag med en huvudägare som är verksam i företaget på nivå under VD. Företagets ambition är att etablera ett strukturerat och professionellt styrelsearbete med en extern ordförande som start. Företaget söker nu en ordförande som ska etablera och utveckla såväl styrelsens som bolaget arbete.

Önskad erfarenhets- och kompetensbakgrund

Storstadens Entreprenad söker en engagerad, erfaren och professionell styrelseordförande med en strategisk och affärsmässig inriktning. Branscherfarenhet är ett plus men inte avgörande, däremot ett upparbetat nätverk och med en stark förståelse för vår värdegrund, kultur och arbetssätt.

Som styrelseordförande får du det övergripande ansvaret för att utveckla företagets styrelsearbete, styra och stödja VD samt utveckla bolagets strategier i syfte att uppnå de uppsatta målen avseende omsättning, lönsamhet, digitalisering och kvalitet. Du har en bred kompetens och gedigen erfarenhet som VD, styrelseledamot och framförallt som styrelseordförande från andra bolag.

Om du känner dig inspirerad, villig att ta dig an denna utmaning och skapa en personlig relation till Storstadens Entreprenad, skicka då din ansökan och CV till oss idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Läs mer om oss på www.storstadens.com

I denna rekrytering samarbetar vi med Styrelseinstitutet. Välkommen med din ansökan till lars-inge@styrelseinstitutet.se bifoga CV, en personlig beskrivning, vad som lockar dig i rollen och varför du är Storstadens Entreprenad nästa styrelseordförande. För mer information kontakta Lars-Inge Nerbe antingen via epost eller 070-593 64 74.

UTBILDNING