Jobba med oss

Jobba med oss

Styrelseinstitutet är en organisation för oss som arbetar yrkesmässigt med styrelsefrågor. Vi som är partners är i dag engagerade i över 100 bolag i ett flertal olika branscher. Flertalet av oss är även engagerade i verksamheter som Almi, Connect, Företagarna och Styrelseakademien och i Göteborg även för Business Region Göteborg. Våra partners bakgrund varierar men alla har egen erfarenhet från företagsledning och styrelsearbete.
Vi ser gärna fler i vår krets av styrelsearbetare. Har du erfarenhet av chefskap på ledningsnivå och styrelsearbete är du välkommen att ta kontakt.

Bakgrund och kvalifikationer

Våra partners bakgrund varierar men alla har egen erfarenhet från företagsledning och styrelsearbete innan de antagits som partner. Innan man får auktorisation som partner är det obligatoriskt att genomgå vår interna styrelseutbildning. Oavsett bakgrund blir det ett roligt och lärorikt tillfälle att utvecklas.

Vi ser gärna fler i vår krets av styrelsearbetare. Har du erfarenhet av chefskap på ledningsnivå och styrelsearbete och kan arbeta minst en till två dagar per vecka med styrelsearbete, så kan du vara kvalificerad att bli partner i Styrelseinstitutet.

Kontakta Styrelseinstitutet

Om du vill ha trevliga arbetskamrater, alltid vara uppdaterad kring styrelsefrågor, samt ha hjälp av den legitimitet partnerskapet i Styrelseinstitutet ger, så är du välkommen att tala med oss om ett eventuellt partnerskap.

Kontakta Eva Gianko för en förutsättningslös diskussion, eva.gianko@styrelseinstitutet.se.

Har du inte tid, ork eller den kunskap du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå?

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

UTBILDNING