Samlad erfarenhet från över 500 ägarledda, partner- eller familjeägda bolag

Vår specialistkompetens är bolagsstyrning och hur värde och trygghet skapas, bevaras och utvecklas i ägarledda bolag. Det har varit vårt fokus sedan start liksom att ägare, styrelse och VD i de här bolagen ska samverka som en framgångsrik treenighet. Vi har alltid helhetsperspektiv, vår kompetens är verklighetsförankrad och vår rådgivning oberoende.Vi erbjuder aktivt värdeskapande styrelsearbete, lednings- och verksamhetstjänster, rådgivning, handledning och utbildning. Över 5000 VD:ar och andra intressenter har genomfört vår Styrelseutbildning.

Mer om Styrelseinstitutets helhetsperspektiv
Om Aktivt Värdeskapande Styrelsearbete

1347

PROJEKT I 2018

Har du inte tid, ork eller den kunskap du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå?

Vill du bli en av oss och varje dag tillföra värde på styrelsenivå i många av Sveriges mest spännande och växande bolag?


-

”Vi drivs av att se ägare, styrelser och VD lyckas tillsammans. Att få dela våra egna erfarenheter ifrån de här rollerna och bistå dem i utvecklingen av sina bolag, sin struktur, kompetens, organisation, människor och med värdeskapande styrelsearbete är ett privilegium varje dag”

Eva Gianko, VD Styrelseinstitutet
Vi är en samling erfarna personer som kan bolagsstyrning, styrelsefrågor och affärer


-

Vi hjälper familjeföretag och andra ägarledda företag med utveckling och tillväxt genom aktivt styrelsearbete, företrädesvis i mindre och medelstora företag. Genom styrelsearbetet hjälper vi företaget och företagaren att skapa förutsättningarna för att nå både de kort- och långsiktiga målen.

Förutsättningen för ett fruktsamt styrelsearbete är förtroende. Grunden till förtroendet för Styrelseinstitutets ledamöter läggs genom vår noggranna urvalsprocess vid accepterande av ny ledamot.


 

Några av våra samarbeten


UTBILDNING