Jobba med oss

Styrelseinstitutet är en organisation för oss som arbetar yrkesmässigt med styrelsefrågor.

De som är partners till Styrelseinstitutet arbetar främst i små och medelstora ägarledda företags styrelser. Vi är idag engagerade i långt över 100 bolag i ett flertal branscher. Förutom att sitta i styrelser så stödjer vi också bolagen med olika aktiviteter som är relaterade till styrelsefrågorna. Detta kan vara att hålla utbildningar, utföra styrelseutvärderingar, hjälpa till att formulera ägardirektiv. Förutom att vi är engagerade i en rad olika bolag är vi även engagerade i olika typer av verksamheter av Almi, Connect, Företagarna och Styrelseakademien och i Göteborg även för Business Region Göteborg.

Vi är idag ett tjugotal partners i landet som arbetar aktivt med styrelsefrågor och samtliga träffas två gånger om året på konferenser för att vidareutveckla vår kompetens inom aktuella områden. Ledningen består av Claes Rydholm som VD och ytterligare tre personer i styrelsen. Vi finns till för att stödja våra partners och hjälpa dem att utveckla sina affärer genom olika aktiviteter som stödjer deras verksamhet.

Bakgrund och kvalifikationer

Våra partners bakgrund varierar men alla har egen erfarenhet från företagsledning och styrelsearbete innan de antagits som partner. Innan man får auktorisation som partner är det obligatoriskt att genomgå vår interna styrelseutbildning. Oavsett bakgrund blir det ett roligt och lärorikt tillfälle att utvecklas.

Vi ser gärna fler i vår krets av styrelsearbetare. Har du erfarenhet av chefskap på ledningsnivå och styrelsearbete och kan arbeta minst en till två dagar per vecka med styrelsearbete, så kan du vara kvalificerad att bli partner i Styrelseinstitutet.

Kontakta Styrelseinstitutet

Om du vill ha trevliga arbetskamrater, alltid vara uppdaterad kring styrelsefrågor, samt ha hjälp av den legitimitet  ledamotskapet i Styrelseinstitutet ger, så är du välkommen att tala med oss om ett eventuellt ledamotskap.

Kontakta Eva Gianko för en förutsättningslös diskussion, eva.gianko@styrelseinstitutet.se.

x
Är du intresserad av våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar en av våra medarbetare er.